Så varför studera språk? Om du tänker på det, det finns en underliggande logik bakom det. Varför lära sig språk, till exempel? Fördelarna med att lära sig ett andra språk Vad jag tycker är verkligen viktigt är att du inte bara tänker på det som en fråga om praktiska, men också en fråga om identitet.

Du förstår, om du är en person som har många vänner och / eller släktingar som talar ett andra språk, då har du en hel del alternativ. Varför skulle du vilja begränsa dig till bara en eller två? Det verkar vara en dum begränsning, eller hur? På samma sätt, en person som har talat engelska för större delen av sitt liv (som i grunden alla i detta land) inte nödvändigtvis vill bli av med hans / hennes engelska om de kan lära sig ett annat språk. Varför skulle du vilja det? Detta är bara ytterligare ett exempel på hur en människa är motiverad. Det är sånt här vi gör för oss själva, inte för någon annan.

Möjligheter att kommunicera

Men att lära sig språk handlar inte bara om motivation. Jag tror att det viktigaste än det är att du känner att du hjälper andra genom att lära sig ett andra språk. Det är därför lära sig ett andra språk är så bra. Det gör att du kan uttrycka dig. Det gör också att du kan ansluta till andra, vilket är verkligen viktigt. Det är dock viktigt att inse att det inte bara handlar om fördelarna med att lära sig ett andra språk. Du gör också något för dig själv! Det är som allt annat i livet: du tjänar pengar för dig själv, får förmåner för dig själv, eller hjälpa andra med dina pengar eller förmåner. Det viktiga här är att allt görs på rätt sätt.

Det finns många sätt att lära sig språk, även om de flesta människor kommer att välja nedsänkning. Nedsänkning är en teknik där du lär dig språket i sitt inhemska sammanhang. Det innebär att du lär dig språket på det sätt som människorna runt omkring dig talar det, så att du inte behöver använda ordförråd från dina egna ord. Detta är viktigt eftersom det ger dig ett riktigt språk att öva på. Man får en riktig känsla för språket. Om ditt sinne har översvämmats av tanken att du ska lära dig engelska, kommer du att finna det mycket lättare att lära sig det spanska språket eller det kinesiska språket än om du bara någonsin har haft några timmars exponering för själva språket i ditt dagliga liv. Så, istället för att bli uttråkad med ett språk hela tiden, prova att lära sig i sitt hemland sammanhang.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *